despre sevens

ISTORIC

Istoria noastră începe încă din anul 1998, atunci a fost înființată prima cafenea care avea 12 m2. Un micut local ,însă foarte primitor cu două măsuțe, pe o stradă cu o romantică denumire Paris. In cîțiva ani a crescut mult cerințele de organizare a diverselor evenimente , de unde sa si pornit construcția de amploare pentru extindere.
 
In 2011 a avut loc deschiderea Sălii de banchet 777, sala cu un stil clasic și cu o capacitate de 100 persoane. Timp de mulți ani la rind echipa noastră a fost de ajutor pentru sute de oameni in organizarea și desfășurarea evenimentului dorit.

Cu trecere timpului am devenit foarte solicitați in ce este legat de organizarea banchetelor, fapt ce ne-a determinat sa alegem anume această directie si sa ne expunem la maxim pentru a transforma evenimentele in unele magice.

După multitudinea cercetărilor efectuate de echipa noastră, pe piata autohtonă, a fost luată decizia de a uimi așteptările oaspeților, am fost prompti in a schimba viziunea asupra unei Sali de banchete , momentul în care Restaurantul SEVENS in 2018, a devenit unul din cele mai solicitate localuri in organizarea evenimentelor.

contacte

sau